Uiensoep
Ingrediënten
- 4 grote uien in schijven gesneden
- 2 dl droge witte wijn
- 1 liter groentebouillon
- 1 laurierblad
- 1 theelepel rozemarijn
- 2 kruidnagels
- 140 gram geraspte 20+kaas of geitenkaas
- 1 PS. food&lifestyle Toast
- 1 eetlepel wijnazijn
- 1,5 eetlepel olijfolie
Instructies
- Snijd de uien in schijven, fruit deze aan in een grote pan, met het laurierblad, 2 kruidnagels en de rozemarijn en peper en zout in 5 minuten
- Schenk de liter bouillon, wijnazijn erbij en laat 15 minuten koken
- Voeg de droge witte wijn toe en laat alles nog 15 minuten zachtjes koken
- Schenk in ovenvaste kommen
- Leg op de soep de PS. food&lifestyle toast en de geraspte kaas. Zet de soepkommen in een voorverwarmde oven van 250 graden of onder een hete gril en laat de kaas kleuren