Over PS.food&lifestyle

PS. food&lifestyle is een afslankmethode die met een eigen productlijn werkt.

De samenstelling van de PS. food&lifestyl producten, (koolhydraatarm en eiwitrijk) zorgen ervoor dat het lichaam vet gaat verbranden en dat je spiermassa blijft behouden, en je stofwisseling hoog blijft.

Voedingsadvies wat past bij je drukke schema!

Clubsandwich met tonijn

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en doelen. Besluit je om te starten met het programma, dan start je met het PS. food&lifestyle starterspakket.

Dit pakket bevat 7 dagdoosjes met in elk doosje 6 producten, een PS. food&lifestyle kookboek en de benodigdheden die jou tijdens de eerste week op weg helpen.

Mijn doel is om je te helpen met een gezondere levensstijl. Samen wil ik niet alleen je voedingsdoelen bereiken, maar ook duurzame manieren vinden om gezonde gewoonten aan te nemen en te behouden voor resultaten op de lange termijn.

Lianne van der Donk - Korsten

PS. food&lifestyle betekent niet minder eten, maar anders eten.

Je hebt keuze uit meer dan 120 verschillende producten, van muesli, yoghurt, broodjes en repen tot pasta, heerlijke smoothies, desserts. 

Bij de lunch en de avondmaaltijd, voeg je een portie groente of rauwkost toe, en eventueel vlees of vis. De producten bevatten alle bouwstoffen, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen.

Je begint met een starterspakket met daarin 45 producten in verschillende smaken. Zo kun je kennis maken met de producten en uittesten welke producten jij het lekkerst vindt.

Ook zit er in dit pakket een brochure met uitleg en het PS. Food&Lifestyl kookboek boordevol heerlijke koolhydraatarme gerechten

Na het starterspakket kun je zelf wekelijks je menu samenstellen met de producten die jij lekker vindt. In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij PS. food&lifestyl juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag, om de 2,5 uur. Verbaasd? Probeer het maar en je zult het zien, vele duizenden mensen gingen je voor.