Succesverhalen

Hieronder een aantal voorbeelden van onze behaalde successen.

Bridget– 45 kg

Mijn naam is Bridget , en ik had behoorlijk wat overgewicht.

De nadelen van mijn overgewicht;

  • Geen leuke trendy kleren aan kunnen doen
  • Niet passend in een gewone stoel
  • Niet in een karretje van een attractie in een pretpark passen
  • Pijn hebben op plekken over mijn hele lichaam
  • Niet lekker in mijn vel zitten

Ik wilde starten met het programma van PS. food&lifestyle, omdat dit voor mezelf een goede keuze leek te zijn. Een goede gezonde leefstijl creëren voor nu en in de toekomst. En dat ik zonder na te denken naar een pretpark kon gaan, want dat is mijn favoriete uitje. Ik ben gestart in april 2021, en ben nu dus ruim 45 kilogram minder. In het begin vond ik het zwaar het was een compleet nieuw eetpatroon wat ik moest aanleren. Daarbij moet ik de juiste keuzes maken. Ook water drinken deed ik veel te weinig en nu drink ik genoeg water en thee.

Het fijne aan het PS food&lifestyle programma is, dat het makkelijk is vol te houden met vele recepten en voorbeelden van dagmenu’s. Ook bij het PS. food&lifestyle  programma heb je een coach die je begeleid gedurende het hele traject, de eerste coach bedankt ik daarvoor, maar deze is gestopt. Ook wil ik mijn moeder bedanken voor haar hulp.

Mijn valkuil was om de juiste eetkeuzes te maken, maar dat gaat nu goed, ook met de hulp van alle tips en recepten die je kunt vinden bij PS. food&lifestyle en de mails en de website  van mijn coach Lianne.

Ik voel me nu na 3 jaar zo veel beter en zit super lekker in mijn vel. Ik kan naar kledingzaken toe, waar ik voorheen nooit terecht kon. Mijn favoriete momenten van PS. food&lifestyle zijn de tussendoortjes, die vindt ik allemaal heel erg lekker. Nu ga ik nog regelmatig wegen bij mijn coach Lianne. En met vragen over producten uit de supermarkt kan ik ook altijd bij haar terecht. Met de lekkere tussendoortjes van PS.food&lifestyle en een compleet nieuwe eetpatroon, blijf ik op gewicht.

Ik ben trots erop dat ik dit bereikt heb, en zorg ervoor dat ik goed op gewicht zal blijven. En geniet nu van de shopmomenten, en natuurlijk een bezoek aan een pretpark.

De tip die ik aan andere door wil geven, blijf doorgaan, je bent sterk zoals je bent!

Bridget Schuurmans

Nu ga ik nog regelmatig wegen bij mijn coach Lianne. En met vragen over producten uit de supermarkt kan ik ook altijd bij haar terecht.

Bridget

Jacqueline– 18,5kg

Voor de coronaperiode was ik netjes op gewicht en was van plan dit vast te houden. Ik ben natuurlijk zelf degene die de fout in is gegaan, maar ik denk als corona er niet was geweest, was het me beter gelukt op gewicht te blijven. Helaas niet dus. Weer aangekomen en diverse keren gestart om het er weer af te krijgen, maar zoals dat bij velen gaat: maandag beginnen, woensdag al weer in de fout en dan maar weer maandag beginnen. Zo gaat dat door. Uiteindelijk was ik het zat en zocht ik op internet naar een oplossing. Zo heb ik Lianne gevonden. Ik wilde absoluut niet gaan shaken, dus ik was strijdvaardig toen ik bij Lianne kwam. Als het shaken werd, dan ging ik het niet doen. 

Maar Lianne ontving mij hartelijk en legde heel duidelijk uit wat de bedoeling was van dit programma. Geen shakes dus. Gezond eten. Dat is precies wat ik wilde. Dus ik ben begonnen. 

De eerste week ging super. Ik vond het een heel makkelijke manier om af te vallen. Het is gemakkelijk vol te houden. En dat bleef zo. Ik heb er helemaal geen moeite mee gehad. Ik nam zelfs mijn eigen eten mee naar ons eetclubje. Dan kon ik er toch bij zijn, maar met mijn eigen eten, zodat ik niet hoefde af te wijken van het programma. Ik raad ook iedereen aan om het receptenboek te gebruiken, want daar staan echt hele lekkere recepten in. 

Ik ben nu zelfs nog slanker dan voor de coronaperiode. Sterker nog, ik ben al heel lang niet meer zo slank geweest. Het volhouden gaat heel gemakkelijk. Ik eet 5 dagen gewoon, en in de weekenden zelfs soms wat extra. Ik zorg dat ik regelmatig op mijn  koolhydraten let. En twee dagen in de week volg ik het PS programma. Ik blijf prima op gewicht. 

Lianne is een hele fijne coach, staat altijd voor je klaar en stuurt regelmatig tips en recepten. Ik ben heel erg tevreden over deze methode en de begeleiding van Lianne. Bedankt Lianne!

Lianne is een hele fijne coach, staat altijd voor je klaar en stuurt regelmatig tips en recepten. Ik ben heel erg tevreden over deze methode en de begeleiding van Lianne.

Jacqueline

Ans– 12kg

Het nieuwe jaar was weer begonnen. En ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel. Kleren zaten weet te strak en mijn maag ging weer vervelend doen. Dus het was weer tijd om het roer om te gooien.
Ongeveer 6 jaar geleden was ik ook al bij Lianne geweest, maar na een vervelende tijd toch weer heel langzaam niet meer goed opletten en geen motivatie, weer op een verkeerd gewicht gekomen.
Dus de knoop weer doorgehakt en 1 telefoontje en de afspraak was weer gemaakt. Na een vertrouwd praatje, kreeg ik er weer zin in om met volle moed te beginnen.
Het fijne van PS.food&lifestyle is, dat je weekmenu hebt en dat je voor elke dag alles klaar kunt zetten. Dus je eet niet meer dan wat er klaar staat. En dat heb ik zo gedaan totdat ik mijn streefgewicht had. Je kunt heel gevarieerd eten en ook nog heel gezond.
En natuurlijk is het nu in deze gekke tijd ook gemakkelijker, omdat je geen feestje hebt of terrasje kunt pakken.
Voor mij is ook natuurlijk het bewegen geen probleem, want ik loop en fiets heel graag. En `s avonds na de koffie, ging ik lekker in bad, zodat mijn man iets lekkers kon pakken en ik niet in de verleiding kon gaan om ook te snoepen. En elke week het wegmoment, is ook een heel groot stuk motivatie en elke week goede tips.
Nu ik me veel beter voel en leuke reacties krijg, daar wordt je blij van.

Het weegmoment elke week, de tips die Lianne geeft zijn erg fijn en hebben mij gemotiveerd. Ik zit weer lekker in mijn vel, krijg leuke reacties, en daar wordt ik erg blij van. Ans

Ans

Jacqueline – 11kg

Lianne zit bij mij in het competitie mixtennisteam. Soms kwam dan ter sprake PS. food&lifestyl, maar ik dacht altijd, ach wat maakt het uit welk dieet je volgt, het is allemaal klets! Elk jaar viel ik zelf in Januari weer een paar kilo af om mijn skibroek weer lekker te laten zitten in Februari.
En daarna kwamen de kilo’s er toch weer aan. Ik kwam een keer bij Lianne op de koffie en heb toen een 3 daags proefpakket van PS. food&lifestyl uitgeprobeerd. De producten stonden mij aan en ben toen met het starterspakket begonnen.
• 6 eetmomenten op een dag en geen honger, lekkere producten.
• je krijgt er een kookboek erbij en ook vele recepten
• een goede begeleiding van je coach, je kijkt uit naar de weegmomenten
• nu ik op gewicht ben heb ik ook helemaal geen trek in zoetigheid zoals bijvoorbeeld gevulde speculaas en pure chocolade; wat ik eerst niet kon weerstaan
• je leert anders te eten, je leert etiketten lezen, en krijgt van je coach goede tips.
• bewustwording van je eetgewoonten en je voeding.
Het resultaat ik ben ik 6 weken 11 kilo afgevallen, en ben nu in de stabiliteitsfase. Mijn rolletjes zijn verdwenen, en ik ben op de juiste plaats afgevallen, dit is bij mij eerdere lijnpogingen nooit gelukt. Superblij ben ik met het resultaat.
Ik voel me energieker, zelfverzekerder, fitter, en straal meer zelfvertrouwen uit en voel me weer super vrouwelijk.
Voedingscoach Lianne, super bedankt, heb er geen spijt van en raad het iedereen aan, die graag lekker in zijn vel wil komen te zitten, met het gewicht wat bij je past.

 

 

Ik voel met energieker, zelfverzekerder, fitter, en straal meer zelfvertrouwen uit en voel me weer super vrouwelijk. Lianne super bedankt, heb er geen spijt van en raad het iedereen aan, die graag lekker in zijn vel wil komen te zitten, met het gewicht wat bij je past..” Jacqueline

Jacqueline

Keetje 

Een nieuwe zaak in Nuland Sprankelend Mooi onze nieuwsgierigheid was gewekt, hierin is gevestigd FitaLiNa afvallen op verantwoorde wijze met de producten van PS. food&lifestyl. De koe bij de horens gevat, en meteen een afspraak gemaakt. Ik kon mijn pakketje ophalen, en ben pas de week erop gestart. Ik had dus nog een extra weekend om me voor te bereiden, want je moet het wel zelf willen, afvallen. Ik was erg gemotiveerd om te starten. Ik ben begonnen met een 3-daags proef pakket. Afvallen, zonder honger werkt echt zeer motiverend.

Om een lang verhaal kort te maken, je valt gewoon ziende ogen af, terwijl je niet veel moeite hoeft te doen. Jawel, je moet producten eten en drinken van PS. food&lifestyl aangevuld met veel groenten en/of vlees of vis, maar dat is echt geen straf hoor! Ik werd me bewust van mijn eigen eetpatroon en eetgewoontes. Inmiddels was ik na 5 maanden al 18 kg kwijt (ik weet niet wie ze heeft) en heb een ander eetpatroon gekregen. Ik heb telkens gezegd, ik wil die kilo`s niet meer terug. Dit verhaal is zoals het is en als je de foto`s ziet kun je het bijna niet geloven, althans ik zag zoiets ook weleens voorbijkomen en dacht, ja, dat zal wel??? Maar het is echt waar, je hebt wel “levenslang”, want je moet wel op blijven letten. Maar ik eet gerust ook weleens iets lekkers (pepernoot of zo) maar ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken, zodat ik niet meer alles zomaar onbewust opeet.

Wat ook erg motiverend was en is, zijn je kleren. Ben er een keer in de nacht voor opgestaan om kleren te passen die voorheen te strak zaten en die pasten dan weer, maar nu zijn deze kleren ook al weer te groot. Heb nu een prachtige jurk gekocht, maat 38/40. Ook mijn ringen heb ik kleiner moeten laten maken. Wat zeker heel belangrijk is geweest, is mijn thuisbasis en mijn 2 coaches van FitaLiNa Nuland, Lianne en Nanny.

Het is wel prijzig het PS. food&lifestyle pakket, maar het werkt en wat is er het belangrijkste in je leven? Jij zelf toch?

Het is wel prijzig het PowerSlim pakket, maar het werkt en wat is er het belangrijkste in je leven? Jij zelf toch?

Keetje