Knolselderijstamppot
Ingrediënten
- 1 knolselderij
- 2 theelepels PS. food&lifestyle Drinkbouillon
- 1 grote ui gesnipperd
- 1 eetlepel roomboter
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 snufje zout en peper
- 1 klein beetje geraspte nootmuskaat
Instructies
- schil de knolselderij en snijd in blokjes
- Breng de knolselderij met bouillonpoeder en water aan de kook. Laat ongeveer 15 tot 20 minuten gaar koken.
- Giet de knolselderij af en vang wat vocht op, later toevoegen om de puree wat smeuïger te maken
- fruit de ui glazig in de olijfolie
- De knolselderij en de ui en de boter samenvoegen. Pureer met een staafmixer en voeg wat kookvocht toe.
- Breng op smaak met peper zout en nootmuskaat
Notities
Lekker met andijvie, boerenkool, vanaf fase 2c wortel en ui.