Nacho’s uit de oven
Lekker koolhydraatarme nachochips
Ingrediënten
- 1 zakje PS.food&lifestyle tortilla chips
- 1 eetlepel zure room
- 1/2 bol mozzarella light
- 2 tomaten in kleine stukjes
- 1/2 avocado in stukjes
- 1/2 rode ui gesnipperd
- 1 lente ui in ringen
- 40/50 gram rundertartaar
- 1 snufje chilipoeder
- 1 snufje komijnpoeder
- 1 snufje paprikapoeder
- 1 snufje peper en zout
Instructies
- verwarm de oven op 185 graden
- bal het gehakt rul in een koekenpan met de kruiden
- Verdeel de rode ui, tomaat en het gehakt in een ovenschaal
- Steek de chips aan de zijkanten in de schaal
- Verdeel de mozzarella eroverheen
- Zet 10 minuten in de oven
- Neem de schaal uit de overn en verdeel de avocado en de zure room over de tortillachips
- Garneer met de lente uitjes