Nacho’s uit de oven

Lekker koolhydraatarme nachochips
Gang Hoofdgerecht
Keuken Mexicaans
Porties 1 persoon

Ingrediënten
  

  • 1 zakje PS.food&lifestyle tortilla chips
  • 1 eetlepel zure room
  • 1/2 bol mozzarella light
  • 2 tomaten in kleine stukjes
  • 1/2 avocado in stukjes
  • 1/2 rode ui gesnipperd
  • 1 lente ui in ringen
  • 40/50 gram rundertartaar
  • 1 snufje chilipoeder
  • 1 snufje komijnpoeder
  • 1 snufje paprikapoeder
  • 1 snufje peper en zout

Instructies
 

  • verwarm de oven op 185 graden
  • bal het gehakt rul in een koekenpan met de kruiden
  • Verdeel de rode ui, tomaat en het gehakt in een ovenschaal
  • Steek de chips aan de zijkanten in de schaal
  • Verdeel de mozzarella eroverheen
  • Zet 10 minuten in de oven
  • Neem de schaal uit de overn en verdeel de avocado en de zure room over de tortillachips
  • Garneer met de lente uitjes

Ook lekker met Jalapeño pepers, voeg die toe voor de schaal in de oven gaat

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Rating recept