Naar recept gaan Recept afdrukken

Spaghetti Bolognese

Koolhydraatarme pasta
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 1 persoon

Ingrediënten
  

  • 1 zakje PS.food&lifestyle spaghetti
  • 40-50 gram rundertartaar
  • 100 gram verse tomaten in kleine blokjes
  • 100 gram bleekselderij in halve maantjes
  • 1/2 teentje knoflook
  • 1 sjalotje fijn gesnipperd
  • 1 theelepel oregano (gedroogd of vers)
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden (gedroogd of vers)
  • 1 snufje peper en zout

Instructies
 

  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit olijfolie in een pan, fruit ui en knoflook kort. Rundertartaar toevoegen en rul bakken ongeveer 5 minuten. Voeg de tomaten toe en de bleekselderij en laat deze kort meebakken. De kruiden toevoegen en ongeveer 10 minuten laten pruttelen.
  • De spaghetti en de saus samenvoegen.

Notities

In fase 1 mag je er een beetje geitenkaas overheen raspen en vanaf  fase 2a 20+ of 30+ kaas.
 
Trefwoord spaghetti